Sidevisninger i alt

mandag den 19. marts 2012

Dagen Hosta Iona

Foto:ppp   Hosta Iona
Denne Hosta er en Fortunei Grop det er en stor/ medium  Hosta 60 til 70 cm. høj.Den har grå/grønne blade med hvid kant.Blomsten er lavendel og blomster i midt sommer.Bladene kan varierer i form fra run til lancetformede ,og farven af bladene kanten er også vær lidt af en udfordring kanten svinger fra  hvid,gul til grønne aftegninger ,denne hosta skal som de fleste havde halv skygge.
Hosta Inoa er også rigtig flot i en rimlig krukke der passer til størelsen på Hostaen.Hvis krukken er så stor og tung kan det anbefales at man sætter krukken på hjul ,så kan man flytte den lige hen i skyggen hvis den får for meget sol.
Fordelen ved at havde den i en krukke er også er man fri for de nøgne snegle..
Høj:  60-70 cm
Foto:ppp    Blad          Hosta  Iona

2 kommentarer:

Fru Skipper sagde ...

Sikke mange forskellige Hosta der findes. Jeg holder specielt af dem til at kante buketter med, men også som et samlende element i haven.
P.S. Du har en irriterende modulator i din kommentar. Man skal skrive to ord, der er umulige at se. Hvis du fjerner dem er det nemmere at kommentere.

Preben Pedersen sagde ...

Tak for dine kommentar,men hvordan gør jeg så det,har prøvet.Men det virke ikke på anden vis.Syntes selv det skulle kunne gøres.