Sidevisninger i alt

fredag den 2. marts 2012

Dagen Hosta Country Mouse




En anden der er omtale på den amerikanske Hosta Societies liste over de bedste miniature Hostaer er Hosta Country Mouse.Dette er en af den korteste af minis hvilket betyder, at det vil passe ind i selv den mindste områder.Det er en af de få hvide margin minis.Country Mouse er en sport af Hosta Bill Dress Blue.
Dette anlæg bør ikke plantes i solen og har brug for beskyttelse mod snegle.Bladene af denne plante er flade og bare lidt struktur.
Plant og Leaf Størrelse
Hosta Country Mouse får kun 7,5 cm høj og danner en klump, der er 20 cm. Lang.De hjerteformede blade fra denne plante er 5 cm. lang og 5 cm. lang.
Foto:ppp                   Country Mouse
Blade og blomster Farve:
Bladene af Country Mouse er en lys blå grøn med en smal hvid margin.Blomsterne er en bleg lavendel farve og er på 27,5 cm.høje blomsterstængler.



Formering:
Hosta Country Mouse blomstrer fra begyndelsen af juni til midten af juli, og frøene er levedygtige.Dette anlæg skal være udbredelse via division for et identisk anlæg til moderselskabet.Frø kan sås for eksperimentel avl, men vil ikke komme rigtigt at skrive.Hosta planter er let at dele sig.
CompanionPlantning
Foto:ppp    Country Mouse 
Dette Hosta kan dyrkes med enhver anden plante, som nyder godt af reglmæssig vanding.Nogle gode kammerater er astilbe og Heuchera.Dette anlæg skal plantes med mindre planter, der ikke vil konkurrere for meget for rummet.Hosta Country Mouse er en dejlig miniature Hosta.Det kan dyrkes i næsten alle skyggefuldt sted, og er lille nok til at passe ind i de vanskelige steder, hvor intet andet vil passe.Det kan dyrkes i krukker langs havestier, og som en kant plante.



Ingen kommentarer: