Sidevisninger i alt

onsdag den 29. februar 2012

Dagen Hosta June


er en stor broget, stribede og spættede Hosta og hvert blad er entydigt broget. Denne 2001 Hosta of the Year er en favorit for mange Hosta elsker og med god grund. Dette mounding plante er meget attraktiv,er  medium størrelse, sol og snegle resistense.Hvad mere kan man bede om.
June er en spot af H. Halcyon, som selv var en krydsning mellem Hosta Sieboldiana Elegans og Tardiflora.
Hosta june (Juni) er en medium str.35-45 cm. og har en moderat vækst.Det danner en fin klump, men den store ting om denne Hosta anlæg er farvning af bladene.
Bladene er hjerteformede og farven på bladene løber fra, grønne, gule og blandinger af disse. I midten af ​​bladet er generelt gul / grønne striber med blå og grøns på margenerne.
Farven på juni Hosta afhængigt af hvor meget sol denne plante får, så du kommer  finde de bedste solforhold til din plante i din havenDet er altid et sjovt spil med denne hosta.Farven mønstern på bladene er helt fantastisk og er den vigtigste del af denne Hosta.
Foto:ppp  Hosta June
Blomsterne er violette og rørformede, men som de fleste andre, er det ikke den største attraktion af denne plante. Giv denne flerårige plante den samme omhu, du ville give nogen anden Hosta, og det burde trives godt i din have. Dette anlæg har den 1 rating fra.American Hosta Society.Dette er en fantastisk plante, der er meget populær, og at popularitet er begrundet.Den er en nem at pleje, er nybegynder venligt, og er en flerårig plante, som kan findes i mange skygge og solhaver haver Juni Hosta er en fantastisk tilføjelse til enhver haven.

3 kommentarer:

Bente sagde ...

Den er sjov og anderledes. Med grønne kanter. Den må jeg vist have fingre i!

Unknown sagde ...

Gid mine hostaer ville se så sunde og struttende ud, men de bliver altid ædt af snegle hen ad sæsonen. Dog ikke dræbersnegle, dem har jeg heldigvis ikke endnu.

Preben Pedersen sagde ...

Dræbersnegle og snegle med hus har det svært i denne i June Hostaen